24. 5. 2008

SMS reportáž dnes pokračuje muzejní nocí

Včerejší experiment byl sice narušen šitím tržné rány a onemocněním dcery u dvou našich zpravodajů, nicméně 24 mikroreportáží bylo vysláno do éteru pro ty z vás, kteří si nás naladili. Dnes pokračujeme o Muzejní noci v trochu jiné sestavě, takže pokud vyrážíte do centra a stojíte o naše tipy a varování, nezapomeňte si nás co nejdřív přihlásit do svých mobilů.

Ukazuje se, že SMS zprávy chodí okamžitě, nicméně ten rss kanál v pravém horním rohu zde na blogu se aktualizuje s velkým zpožděním. Nemůžeme to bohužel nijak ovlivnit, je to plně v moci Google Bloggeru. Pokud se chcete na webu dostat ke zprávám okamžitě, zaregistrujte se (bezplatně) do služby Twitter. Stačí si pak najít vybrané zpravodaje (zadejte jméno nahoře do pole Search) a přihlásit si je tlačítkem Follow. Pak budete mít na jedné stránce pěkně celou reportáž pohromadě.

Pro okamžitý příjem SMS zpráv v terénu do svého mobilu si nejdříve přihlaste jednotlivé zpravodaje zasláním SMS ve tvaru ON jmeno na číslo +44 762 4801423. Chcete-li sledovat zprávy od všech, musíte poslat takovou zprávu pro každého z nich. Příjem zpráv můžete kdykoli zrušit SMSkou ve tvaru OFF jmeno nebo jen OFF (zruší všechny).

Kdo se bude dnes dělit o svoje zážitky z Muzejní noci?

Roman Schwanzer
Iniciátor a realizátor celé akce, která dnes umožnila delší otevírací dobu a speciální nabídky restaurací. Pokud nebude unaven stěhováním, určitě pošle aspoň jednu mikroreportáž z kontroly navštívených podniků.
Přihlášení přes sms: ON SchwanzerR

Radim Polčák
Jeden z mála právníků specializujících se na ICT s vlastním blogem. Člen skupiny, která bude nenápadně testovat kvalitu vína a pro jistotu vyhlížet slona.
Přihlášení přes sms: ON RadimPolcak

Petr Marčišák
Správce weblogu a koordinátor aktivit Brnopolis. Má v plánu navštívit Špilberk a projít si Kasematy za dohledu stráží s lampou, Dům pánu z Kunštátu a také Místodržitelský palác, kde bude prohlídka výstavy Bubble Tea s výkladem. A pak všude tam, kam ho nohy zavedou.
Přihlášení přes sms: ON PetrM

Vlastimil Veselý
Chystá se na Špilberk, Těšínské nebe a do Metra na míchané nápoje. Rád by si poslechl varhany v Červeném kostele a Točkolotoč, asi však nestihne všechno a možná skončí v Moravské bance - u procházky červenými víny.
Přihlášení přes sms: ON VlastimilV

Také dnes vyrážíte za kulturou a gastronomickými zážitky a chcete se připojit ke zpravodajskému týmu? Napište nám co nejdřív na info (zavináč) brnopolis (tečka) eu s pár vět o sobě a kde se asi budete večer pohybovat. Možná bychom vás stihli do 17h přidat do tohoto přehledu.

Příjemný večer a úspěšné naladění (se). A nezapomeňte, že díky Brnopolis najdete řadu restaurací a barů otevřených až do 2-3 hod ráno :)

3 komentáře:

Petr Marčišák řekl(a)...

Pokud máte zájem sledovat SMS reportáž z Muzejní noci ve vaší RSS čtečce, najdete jí na této adrese: http://twitter.com/statuses/friends_timeline/14832401.rss (okamžitá aktualizace)

Vlastimil Veselý řekl(a)...

Pokud nejste registrovanými uživateli Twitteru a poprvé si na mobilu přihlašujete zprávy některého z nás textem "ON jmeno", přijde vám následující žádost o potvrzení.

Hi! Please confirm by replaying with your name. Std. rates apply."stop" - to quite. Stačí, když odpovíte zprávou obsahující libovolné jméno, které si zvolíte (slouží jako váš dočasný identifikátor).

Štěpán Hájek řekl(a)...

Včera hrála v ulicích kapela Poletíme? a měla velký úspěch, dnes hrají zas, doporučuji!