23. 6. 2009

Flashmob: Plavání kačenek v Denisových sadech

Začíná léto... A naše plastové kačenky z dětství zbytečně zahálí u vany! Oslavíme proto začátek léta plaváním kačenek na kolonádě v Denisových sadech. Kdy: neděle 28.června od 11:00. Kde: kašna u obelisku na kolonádě v Denisových sadech.


Pozor! Každý si zodpovídá za chování vlastní kačenky a je na něm, aby nic neucpala nebo se neutopila. Kačenky nabádající k rasové či jiné nesnášenlivosti nejsou povoleny. Přineste na plavání kačenku čistou, ať nezpůsobí nějakou eko-katastrofu. A kdo se nechce strkat u kašny, jen ať přejde ke "splavu", který po schodech odtéká k ulici Bašty

Po flashmobu můžete kačenku věnovat nějakému prckovi nebo schovat na příště. Bude fajn, jestli proběhne paralelní flashmob i v jiných městech. Hlásí se někdo, že určí místo a pošle vlákno po síti? Nebo existuje již podobný flashmob v jiném městě?



Zvětšit mapu

9 komentářů:

zahno řekl(a)...

Výběr těch povedenějších záběrů:
http://gallery.zahno.name/thumbnail
s.php?album=74&page=1

Anonymní řekl(a)...

Tady je odkaz na mé fotky, nejsou nic moc, ale apsoň něco. Jinak akce byla pohodová, pěkně jsem si to užila. Díky, Ríšo. Víc takový akcí!!! klára
http://cacora.rajce.idnes.cz/Flashmob_Plavani_kacenek_v_Denisovych_sadech/

Tan's family from Malaysia řekl(a)...

This is a new experience for us in Brno, we like it and our kids indeed enjoyed a wonderful time with ducks, water & rain as well.
Thanks for organizing and looking for more activities in the future.
Below is the link to our photos for sharing.
http://s242.photobucket.com/albums/ff141/cssytan/Flash%20Mob/

Richard Lank řekl(a)...

I'd like to thank to all of you who came and made my home town more colorfull this rainy Sunday. And thanks for sharing your photos too.

To Tan's family: I hope we'll meet again although I forget to ast for contact. Hope you click on Brnopolis.eu once someday.

Helena Zikmundová řekl(a)...

Konečně přidávám i svoje fotky, díky za výjimečný nedělně-ranní zážitek :)

I finally uploaded my photos, sorry for the delay. And thanks again to everyone for such an interesting sunday morning experience :)

http://www.flickr.com/photos/12154045@N05/sets/72157620600623413/

Unknown řekl(a)...

CO TO JE FLASH MOB?

Anonymní řekl(a)...

huh-tak ti si o tom este nepocul????e-eeee

Anonymní řekl(a)...

počet lidí, kteří udělají předem dohodnutou absurdní věc

Petr Marčišák řekl(a)...

Wikipedie: "Flash mob (často psáno i Flashmob) je blesková zábavná akce, při níž se náhle vyskytne vícero lidí v předem určený čas na předem určeném místě spojených jistou společnou myšlenku"