14. 8. 2009

Brnopolis v sociálních sítích

Snažíme se, aby Brnopolis sloužilo jako otevřená komunikační platforma pro propojování nápaditých Brňáků ve všech kreativních profesích, pro výměnu jejich názorů a zkušeností, třeba i přes hranice. Nyní nás můžete najít také na světově nejznámějších komunitních sítích - Facebook, YouTube a LinkedIn.


Nejaktivnější je naše skupina na Facebooku. Má již 400 členů a dál roste. Najdete zde odkazy na aktuální články publikované na blogu, můžete se zapojit do diskuze nebo si prohlédnout fotky z posledních setkání OpenCoffee.

Členy sítě LinkedIn zajímají nejvíce nové pracovní příležitosti a výměna profesionálních zkušeností. V naší Brnopolis skupině najdete nyní okolo 50 uživatelů z kreativních profesí.

V posledních týdnech jsme na blogu publikovali tři videorozhovory natočené u cizinců, kteří působí v Brně a od začátku také stojí za aktivitami Brnopolis. A protože chystáme další videorozhovory, vytvořili jsme kanál na YouTube, kde je najdete všechny pohromadě.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den, velmi chválím tuto komunikativní síť, která se velmi rozšiřuje a snadněji otevírá pro další lidi. Aktivně se zapojím na facebooku, a také videorozhovory jsou velkým přínosem.