12. 6. 2011

TEDxBrno 2011 kick-off na patnáctém OpenCoffee

Zajímá vás, čím se bude od loňského ročníku lišit letošní konference TEDxBrno? Kdy a kde se bude konat? Chtěli byste na přípravě letošního TEDxBrno spolupracovat a nebo se jen potkat s lidmi okolo? Přijďte se seznámit se zajímavými hosty na 15. neformální setkání Brnopolis OpenCoffee a popovídat si o tom, jak přispět k větší otevřenosti, pestrosti a propojenosti města, kde žijeme.

Na neformální snídani v úterý 21. června od 9.00 hod v restauraci Hansen symbolicky odstartujeme přípravu letošního TEDxBrno a představíme nulté číslo MEM Magazine. Žádný Powerpoint a jmenovky, jen voňavá káva nebo čaj a něco dobrého k zakousnutí na náš účet.

Společně s MEM Magazine a restaurací Hansen zveme všechny nápadité a tvořivé lidi, kteří mají zájem na TEDx aktivitách v Brně spolupracovat nebo pomoci např. tipy na vystupující, partnery nebo podporovatele. Účast již potvrdili např. Jiří Dušek (ředitel Hvězdárny a planetária), Tereza Chrástová (iniciátorka kreativního centra z Kanceláře strategie města), Roman Ondrůj (šéfredaktor zpravodajství brněnského studia České televize) nebo Miroslav Kundrata (ředitel nadace Partnerství).

Vzhledem k omezené kapacitě prostoru a adekvátnímu uspořádání místnosti vás prosíme o registrace na events(at)brnopolis(dot)eu, které budeme potvrzovat až do naplnění kapacity. Děkujeme za pochopení.

You don't need to speak Czech if you are interested to meet the TEDxBrno community and discuss your idea. Feel free to join us.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

I'd be interested to join, but if it is also for foreigners, do you have an English version of this somewhere??

Vlastimil Veselý řekl(a)...

There is no English version, but Google translate can help. The short introduction will be in Czech only, but OpenCoffee is usually based on informal networking where you can talk to most of people in English too.

We are almost full, be fast to register with your name and affilation.

Anonymní řekl(a)...

Podle dosavadních ohlasů (a touhy se seznamovat) se včerejší OC moc povedlo. Dík za to patří všem aktivním účastníkům a našim partnerům - MEM Magazine a Hansenovi!