4. 10. 2011

První TEDxBrno vstupenky na setkání OpenCoffee 12.10.

Ve středu 12. října dopoledne se otevřou online registrace pro první zájemce o vstupenky na TEDxBrno (v jednotné ceně 800 Kč plus dph). Loni se vyčerpala kapacita pro volný prodej asi za dvě hodiny, pak už bylo - a bude i letos - možné se registrovat jen na čekací listinu pro případ, že někdo nezaplatí včas a nebo nevyužije divokou kartu pro zvaného hosta.

Chcete si koupit vstupenku osobně nebo dokonce mít šanci ji získat úplně zdarma? Přijďte se seznámit se zajímavými hosty na další OpenCoffee setkání pořadané sdružením Brnopolis a popovídat si o tom, jak ještě obohatit doprovodný program konference 12. října od 9 hod do restaurace Leporelo+ (Dům umění, Malinovského náměstí).

Na neformální snídani vylosujeme šťastného výherce první vstupenky a představíme některé z nominovaných v soutěži Počin TEDxBrno (společensky prospěšný projekt, který mají přínos pro konkrétní brněnské místo nebo komunitu) i zástupce našich partnerů, se kterými letošní TEDxBrno tvoříme. Potkáte se s nápaditými lidmi a uslušíte inspirující náměty na nové projekty. Jako obvykle žádný Powerpoint, jen voňavá káva nebo čaj a domácí koláčky.

Na rozdíl od říjnových TEDx akcí v Krakově a ve Vídni, kde budou všechny účastníky vybírat podle jejich zájmů a motivací, ponecháme v Brně většinu míst pro nejrychlejší zájemce. Zbytek míst bude vyhrazen pro zvané hosty, zástupce partnerů, vítěze i porotu TEDxBrno počinů apod. Naším záměrem je namíchat pestrou směs odborného zázemí, profesí, věku, pohlaví ad., který vám umožní seznámit se s aktivními hybateli města.

Vzhledem k omezenému prostoru a adekvátnímu uspořádání místnosti prosíme zájemce o účast na na OpenCoffee o zaslání mailu s plným jménem na events@brnopolis.eu (nejpozději do 10.10.), který budeme až do naplnění kapacity potvrzovat.

2 komentáře:

FrontMedia.cz řekl(a)...

Když tak sleduji tento blog, určitě by nebylo od věci ho znovu oživit :)

Vlastimil Veselý řekl(a)...

Oba projekty Brnopolis - Brno Expat Centre a TEDxBrno - mají samostatné weby a vlastní blogy (BEC v angličtině, TEDxBrno v češtině), kde najdete aktuální informace. Tento web už slouží spíše jako rozcestník.