27. 9. 2010

10 dnů do TEDxBrno

TEDxBrno nás pohlcuje a řítí se vpřed tak rychle, že zachytit cokoli sem na blog zavání marnou snahou zadržet stárnutí myšlenky v momentě její formulace. Kdo jste na Facebooku nebo Twitteru, sledujte nás i tam, updatujeme skoro denně. A tak jen letmo...

Historicky první vstupenku na TEDxBrno z rukou Roberta Králíčka, zástupce Cisco ČR jako hlavního partnera akce, získal (zdarma) vylosovaný návštěvník třináctého OpenCoffee - Petr Gremlica. Před desátou hodinou pak odstartovaly Markéta Lukešová z Mitonu s Petrou Jelečkovou (naše nová posila v Brnopolis) online registrace a než se někteří vrátili z oběda, byla kapacita určená k volnému prodeji k našemu překvapení vyčerpána.

Na čekací listině máme už asi 40 lidí a do čtvrtka 30. září se definitivně rozhodne, zda některým z nich budeme moci uvolnit nevyužité rezervace pro zvané hosty. Děkujeme všem za tipy na inspirativní brněnské osobnosti s oborovým přesahem nebo zapálené hybatele místního dění, kteří od nás obdrželi nabídku divoké karty pro volný vstup.

Na webu akce najdete už profily všech vystupujících i kompletní seznam členů týmu, který TEDxBrno připravuje. Zbývá doplnit jen témata a rozdělení přednášek do obou bloků. Držte nám palce a zůstaňte na příjmu!

Žádné komentáře: