22. 6. 2011

Další OpenCoffee 29.6. o gastronomii v Brně

Tak se nám to pěkně v červnu sešlo. Po včerejším OpenCoffee zaměřeném mj. na přípravu TEDxBrno vás zveme na 16. brněnské OpenCoffee hned v příštím týdnu. Téma? Gastronomie v Brně – vize a skutečnost.

Jste-li provozovateli některé z brněnských restaurací, gurmány, novináři, blogery nebo vás jen téma dobrého jídla a pití v Brně zajímá, přijďte ve středu 29. června v 10:00 hod do místnosti č. 20 v budově Krajského úřadu Jihomoravského kraje na Žerotínově náměstí.

Nemějte strach ze slovutného sídla, bude to opět neformální setkání, i když budeme sedět za kulatým stolem a výměnu názorů trochu moderovat. Budeme si povídat o silných a slabých stránkách brněnských restauračních zařízení, o tom, co může město či kraj udělat pro rozvoj gastronomie, o tom, jak si Brno stojí v porovnání s okolím, o hodnocení právě skončeného festivalu Jídlo z blízka a jeho perspektivách, o možnostech lepší propagace, o tom, co brněnské restauratéry trápí a co je naopak těší.

Na diskusi jsou zváni především ti, bez kterých by taková diskuse neměla smysl, tedy majitelé a provozovatelé brněnských restaurací. Svoji účast již přislíbili zástupci restaurací Koishi, Borgo Agnese, La Bouchée, Hansen, Rialto a Noem Arch. Diskuse o perspektivách gastronomie v Brně se nemůže obejít ani bez zástupců města a kraje a pozváni jsou samozřejmě i novináři.

Vzhledem k omezenému počtu míst v zasedací místnosti Vás prosíme o registraci na events(at)brnopolis(dot)eu, které budeme potvrzovat až do naplnění kapacity. Děkujeme za pochopení a těšíme se na viděnou příští středu.

Žádné komentáře: