12. 10. 2010

Stavte se na 14. OpenCoffee 19.10. opět ve Falku

V úterý 19. října proběhne již čtrnácté OpenCoffee. Vracíme se k volnějšímu formátu a organizujeme je společně s kavárenským projektem Cliche Brűnn. Stavte se v devět ráno na kafíčko a croissant do Café Falk na ulici Gorkého (kdysi dávno Falkensteinerova).

Tentokrát pro vás nemáme připravený žádný přesný program či téma. Na úvod proběhne klasické představovací kolečko, kdy každý poví něco o sobě a své práci a pak už bude probíhat volná konverzace a networking.

Témat se totiž nabízí celá řada. Budeme za sebou mít podzimní dávku konferencí včetně prvního brněnského TEDxu. Brnu se bude formovat nové vedení po komunálních volbách, které mohou ovlivnit další osud mnoha připravovaných projektů, včetně Mezinárodního domu.

Při předvolební kampani to v Brně žilo a dostalo se nám takových skvostů, jako je třeba hodinový stroj na náměstí Svobody. Jedněmi z těch, kdo jeho vztyčení komentovali, byl nový projekt o brněnské kavárenské kultuře Cliche Brűnn. A rozvíjejí se i nejrůznější farmářské trhy. O všech těchto projektech budete mít možnost diskutovat přímo s jejich autory. A sami můžete všem ostatním představit svůj projekt. V neposlední řadě snad už všichni budeme mít nový Twitter ;)

Nemusíte se nikde hlásit, stačí přijít. Těšíme se na vás.

Jenda Perla a Honza Boček

Žádné komentáře: