10. 10. 2008

O čem a s kým na příštích OpenCoffee

4. setkání Brnopolis OpenCoffee v útulné kavárně B2 nechalo zapomenout na sychravé ráno tam venku a obsahem trochu vybočilo z tradice těch předchozích. Neměli jsme jedno diskusní téma a k němu vybrané hosty. Místo toho se přišlo asi dvacet lidí s velmi pestrým profesním zázemím seznámit mezi sebou a dozvědět se víc o plánech Brnopolis. Někteří k nám zavítali úplně poprvé.

V rozhovorech a mailech, které setkání předcházely a po něm následovaly, se opakovalo několik témat, kterým bychom se měli věnovat na příštích OpenCoffee. Dávám je sem k dalšímu tříbení nápadů a především pro vaše tipy na výběr hostů.

Nejdříve se budeme věnovat tomu prvnímu a zatím váháme, zda v celém trojúhelníku Brna, Vídně a Bratislavy a nebo spíše postupně v bilaterální kombinaci s oběma městy. Potěšíte nás, pokud nám pošlete svůj názor, a ještě více, když připojíte náměty a tipy na lidi, kteří pravidelně nebo opakovaně pořádají společné akce v oblasti kultury, podnikání, vědy nebo vzdělávání (konference, koncerty, obchodní mise atd.) s našimi sousedy za hranicí. Právě takové teď hledáme.

Žádné komentáře: