6. 5. 2010

Sny a realita: příští OpenCoffee 13. května v Zemanově kavárně

V polovině dubna jsem v článku Vize pro Brno - sny a realita avizoval živé popovídání si s lidmi, kteří za sebou mají uskutečněnou vizi. Ve čtvrtek 13. května od 9 hodin se v Zemanově kavárně v parku na Kolišti budeme moci potkat s lidmi, kteří za sebou mají obrovskou cestu od myšlenky ke skutečnosti. Naše pozvání na OpenCoffee přijali dva vskutku významní vizionáři - Doc. MUDr. Tomáš Kára, duchovní otec Mezinárodního centra klinického výzkumu v Brně, a Mgr. Petr Fedor, kastelán státního hradu Veveří.

Nejen svým formátem bude toto OpenCoffee netradiční. Vzhledem k omezené kapacitě míst k sezení se, prosím, registrujte na opencoffee@brnopolis.eu (stačí uvést jméno, profesi, eventuelně i název organizace, ve které působíte), zpětně vám rezervaci potvrdíme. Přijít samozřejmě můžete i bez mailové rezervace, nebudete mít však zaručeno místo k sezení.

Těšíme se s vámi na setkání.

4 komentáře:

Jenda řekl(a)...

Jsem vám napsal e-mail s registrací, když už to požadujete, ale odpověď žádná ... ;)

Anonymní řekl(a)...

Všem registrovaným odpovídal Roman Schwanzer. Vás už možná nestihl, ale samozřejmě s vámi jako věrným návštěvníkem počítáme :) Přijďte, máte reserve.

Vlastimil Veselý

Petr B řekl(a)...

Potvrdil jsem svoji účast na FB, už jsem se chtěl konečně seznámit, ale zase se pracovní povinnosti spikly... :(

Vlastimil Veselý řekl(a)...

Tak to je škoda, místo jste měl rezervované. Snad nám to setkání vyjde příště, např. 10. června na Brnopolis expats meetingu (v příštích dnech se už objeví avízo na blogu).