26. 11. 2008

Páté setkání OpenCoffee 16.12. o online médiích

Občanská žurnalistika, internetová média, blogy, sociální sítě, komunity, služby web 2.0. Jak psát pro web? Jak vypadá podnikání v online médiích? Co by se mělo vyučovat na vysoké škole? Jaké sociální web služby v Brně potřebuje veřejný a neziskový sektor? Kdo je kdo na brněnské scéně?

Pokud vás tohle zajímá, přijďte se seznámit na 5. neformální setkání Brnopolis OpenCoffee a zkusit najít společné zájmy.

Koná se v úterý 16. prosince od 9 hod v kavárně B2, Běhounská 2. Opět bez formalit a slidů, jen s horkou ranní kávou nebo čajem, se závinem nebo croissantem (platíme my) - s podnikateli, zástupci Fakulty sociálních studií, s brněnskými blogery a publicisty.

Are we what we have or what we share?


6 komentářů:

Richard Lank řekl(a)...

Vyborne tema, diky. Vcelku o tom vim VK, tak se tesim. Bude tam i neco o facebooku, myspace a ostatnich on-line tajemnostech?

Petr Marčišák řekl(a)...

Pěkná zkratka VK :) Pokusíme se udělat propagaci i přes facebook a doufáme, že se na tomto OpenCoffee potkáme právě s těmito lidmi, kteří mají blízko ke zmiňovaným tématům v oblasti online médií.

Unknown řekl(a)...

Ráda se budu účastnit akce také. Ing. Soňa Vybíralová, JIC

Anonymní řekl(a)...

OpenCoffee se zúčastním. Mgr. Jana Vavříková, JIC

Petr Marčišák řekl(a)...

Děkuji za potvrzení účasti.Budeme se těšit na zítřejší setkání s vámi. Petr Marčišák

Anonymní řekl(a)...

Výborná idea a výborní lidé. Svoji první OpenCoffee jsem si užil a považuji ji za velmi přínosnou. Pokud to bude možné, již se těším na další. Oceňuji i myšlenku nových kontaktů - minimálně jsme snad sehnali obohacení kulturního života naší fakulty ;)