22. 7. 2009

Aby vaše komentáře nezapadly

Nejaktuálnější komentáře od čtenářů najdete v pravém sloupci nahoře, ale někdy stojí za to se vrátit ke starším článkům, k nimž mezitím přibyly komentáře rozšiřující původní sdělení autora. Bylo by škoda, kdyby zapadly, a proto několik takových níže připomínám.


Podle počtu vašich komentářů největší ohlas zaznamenal článek Co se změní v kině Art? V komentářích najdete reakce Studia 19, BKC i pravidelných návštěvníků, které dění kolem kina a jeho aktivit zajímá.

Jiří Kohoutek si posteskl ve svém článku Nechte parky stromům na úroveň služeb v Zemanově kavárně, na což nedávno reagoval komentář nových nájemníků. Ti by rádi prestižnímu místu vrátili lesk starých časů a atmosféru doby. Držíme jim palce a vás čtenáře prosíme, abyste nám dali v dalších komentářích vědět, jak se to daří.

Jedním z účelů každého weblogu je pomoci propojovat lidi a navazovat vztahy. A samozřejmě potěší, když se přes kontakty čtenářů podaří najít starého známého. Něco podobného se podařilo Richardu Lankovi díky jeho výzvě Hrají ještě spolu Ivan, Pepa a Eda? Rada v komentáři pak vedla ke vzniku dalšího ze série článků Kam lze jít naslepo.

Komentáře pod článkem Proč má park v Krpoli propagovat komunismus? ukazují, že Brňáci se s umístěním srpu a kladiva do parku stále nesmířili. Stále však není jasné, kdo a proč zadal znalecké posudky soudním znalcům v důchodovém věku, kteří nejsou historiky ani znalci v oboru heraldiky.

Žádné komentáře: