12. 5. 2008

Kam za WiFi připojením v Brně

Měli jste někdy chuť zkrátit si čekání na kávu u aktuálních novinek na internetu? Vyřídit pár mailů před pracovním obědem nebo jen tak brouzdat webem na svém notebooku v příjemném prostředí kavárny?

K článku Michala Šedivého V Brně s kávou a wifi, který tu vyšel před devíti měsíci, přibylo v komentářích několik tipů. A pokud patříte mezi ty, kteří si svoje oblíbené místo s bezplatným WiFi připojením zatím nenašli, mohly by vám pomoci následující odkazy.

V prvním případě jde o projekt wifi-in.cz , který obsahuje databázi 492 hotspotů v celé ČR, přitom 70 z nich je k nalezení v Jihomoravském kraji, převážně v Brně. Můžete vyhledávat dle jednotlivých kriterií nebo využít vyhledávání nejbližšího WiFi připojení pomocí mapy.

Dalším je katalog AirDump.Cz, který obsahuje i seznam připojení na Slovensku a v dalších zemích. V Brně je k nalezení kolem 50 míst s možností bezdrátového připojení.

Posledním z webů je Free-WiFi.cz, který však pod odkazem Brno skrývá pouze 13 míst. I zde je možnost vyhledat připojení na mapě.
Pokud máte tip na další přehledy míst nabízející WiFi připojení v Brně, podělte se o ně v komentářích.

1 komentář:

Adam Zbiejczuk řekl(a)...

z brněnských blogerů se tím před časem zabýval hawran: http://hawran.bloguje.cz/tema-12-wifi-brno.php