28. 5. 2009

Další setkání OpenCoffee o podpoře podnikání 11. června

Hledáte peníze, partnery nebo alespoň rady na realizaci vlastního nápadu? Uvažujete o výměně zaměstnaneckých jistot za podnikatelské riziko? Jaké jsou vlastně v Brně podmínky k podnikání a jeho hlavní překážky? Sledujete Den D? Chcete se sejít s klíčovými lidmi kolem něj? Přijďte se seznámit na další neformální setkání Brnopolis OpenCoffee a najít společné zájmy.

Našimi speciálními hosty budou tentokrát Ondřej Bartoš, investor, jeden z dračího panelu Dne D a mj. spoluorganizátor pražských OpenCoffee, Jan Souček, dramaturg pořadu České televize Den D, a Anna Putnová, nová děkanka Fakulty podnikatelské VUT. Očekáváme také účast zástupce brněnského magistrátu a dalších institucí zabývajících se podporou podnikání, hi-tech podnikatelů, členů Rady Brnopolis a vítáme i podnikavé studenty kterékoli VŠ.

Zveme vás na snídani bez formalit, jen s horkou ranní kávou a čokoládovým croissantem - ve čtvrtek 11. června od 9.00 hod do kavárny Kartuzi.Café, Božetěchova 2 (součást kartuziánského kláštera, sídlo FIT VUT).

You don't need to speak Czech if you are interested to meet the Brnopolis community and discuss your business idea or look for a partner. Join us on June 11.

2 komentáře:

Peter Krutý řekl(a)...

Zaujimalo by ma ako to bude organizovane? Je tam nejake agenda/program? Alebo proste len zhluk ludi, kde kazdy sa bavi sa kazdym?

Petr Marčišák řekl(a)...

Zdravím Vas, OpenCoffee probiha tak,ze na zacatku je vzdy uvodni kratké predstaveni ucastniku, pote si pripadne vezmou slovo hoste, kteri reknou vice k danemu tematu. Nasleduje volna nemoderovana diskuze, kde si kazdy muze najit svého partnera, jednoduse networking. Jde predevsim o setkáni a seznameni se. Pokud byste mel jakekoliv dotazy, nevahejta napsat na info@brnopolis.eu , nebo zde do diskuze