4. 6. 2009

Vybíráme z médií

Na Brnopolis nejen o Brně píšeme, ale i sledujeme, co se o Brně píše. Ty nejzajímavější zprávy poté vybíráme do naší minisekce "Vybíráme z médii", kde najdete výběr článků z místních zpravodajství, brněnských blogů a informačních webů o Brně. Dnes přinášíme výběr pěti příspěvků, které nás v posledních dnech nejvíce zaujaly.

Brno znovu oživí Sochy v ulicích
(Brno.cz) 18 sochařských projektu oživí na tři měsíce klidné ulice města Brna. „Dýchající Avion“ rozhodně stojí za zhlédnutí.

Brno new station development chce ve městě stavět za miliardy
(MF Dnes) Rozhovor s nenápadným investorem Radkem Konečným nejen o budoucnosti pozemků kolem hlavního nádraží.

Brno má finanční rezervy na své akce i v této době!
(Modernibrno.cz) Kritický článek Rudolfa Kunzmanna o problematice parkovaní a parkovacích domů v centru města.

Nový divadelní festival přiláká do Brna lidi z celé Evropy
(Brněnský deník) První ročník 10-ti denního divadelního festivalu přivítá Brno již příští rok. Po letošním „přípravném“ Týdnu kejklířů, by se Brno mohlo dočkat zajímavé tradice.

Průvodce po brněnských náměstích čeká v Urban centru
(iBrno.cz) Pokud vás zajímá, jak se změní čtyři významná brněnská náměstí, máte možnost navštívit do konce června brněnské Urban centrum.

Výběr aktuálních pěti odkazů najdete v pravém sloupci pod titulkem "Vybíráme z médií", nebo si můžete prohlédnout celý přehled přímo ZDE.

Protože nechceme publikovat jen to, co zaujalo nás, ale i čtenáře Brnopolis, zkuste připojit svoje odkazy s krátkým komentářem. Co jsou podle vás témata, články, komentáře nebo příspěvky, které v posledních dnech v brněnských internetových vodách zaujaly? Podělte se o ně s námi v diskuzi pod článkem.

Žádné komentáře: