25. 11. 2010

Videozáznamy přednášek z TEDxBrno jsou tu

Pokud jste se nedostali na TEDxBrno - víte, že už se můžete podívat na videozáznamy prvních vystoupení? Možná si je rádi připomenete - nebo kamárádům a kolegům - i vy, kteří jste s námi brněnský TEDx prožili. 14 dní stačilo na dva tisíce zhlédnutí, tak pokud je uznáte hodné šíření... A pro úplnost - fotky z TEDx akcí v Brně a Praze znáte?

Největší ohlas sklidilo závěrečné vystoupení Adama Gebriana. Také si myslíte, že potřebujeme nejen realizátory, ale také iniciátory a propagátory?




Kdo má za sebou několikaletou podnikatelskou nebo manažerskou misi a nechce skončit se syndromem vyhoření, určitě ocení přednášku Petra Maňase.




Krátké vystoupení Marisy Perelló strhlo publikum svým osobním příběhem aneb jaké je přijít z Goldman & Sachs v Londýně do postkomunistického Kurdějova.




Každé 3 dny by měl na našem YouTube playlistu přibýt nový záznam. TEDx novinky můžete sledovat také na Facebooku a Twitteru.

3 komentáře:

Jenda řekl(a)...

Nevím,kolik lidí na video shlédlo, ale těch 2000 jej spíše zhlédlo ;)

Vlastimil Veselý řekl(a)...

Díky za pozorné čtení, opraveno. Krásný příklad ukazující, že ani čtyřnásobně častější výskyt (popularita) jedné z variant na Googlu neznamená, že je správná :)

Jenda řekl(a)...

Na tomhle chytáku nás drtila češtinářka na střední,to pak člověku utkví v hlavě ;)