6. 3. 2010

Chystáme TEDx Brno, přijďte 17.3. na další OpenCoffee

Chcete se sejít s novým moderátorem blogu a s lidmi okolo Brnopolis? Chtěli byste pomoci (např. tipy na témata nebo vystupující) s přípravou brněnského TEDx? Máte slibný nápad, který souvisí s mezinárodním rozvojem města, a hledáte partnery nebo možnosti financování? Na OpenCoffee chodí i investoři nebo zástupci Magistrátu města Brna. Speciálním hostem by měl být tentokrát Nikola Rafaj, spoluorganizátor pražských OpenCoffee a pražského TEDx.

První letošní setkání OpenCoffee bude opět snídaní bez formalit - ve středu 17. března od 9 hod. Žádný Powerpoint a jmenovky, jen horká káva nebo čaj a domácí štrůdl (platíme my) v kavárně Falk Cafe, Gorkého 12 (další podnik agilního Studia 19). Mimochodem vzpomínáte na článek Dona Sparlinga o Falkensteinerovi?

Brnopolis chce být nadále myšlenkovou laboratoří, kde si Brňané kreativních profesí se zájmem o mezinárodní dění vyměňují zkušenosti, kontakty a náměty na spolupráci napříč profesními škatulkami, ve kterých se obvykle pohybují. Jsme zvědavi na vaše náměty - čemu by se měl Brnopolis také věnovat, o čem a jak na blogu psát a diskutovat, v čem a s kým spojit síly.

You don't need to speak Czech if you are interested to meet the Brnopolis community and discuss your idea or look for a partner. Join us on March 17 at 9am.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Zdravím a mám prosbu o setkání se s některým se zakladatelů Brnopolisu. Zastupuji několik občanských sdružení v Brně, která se zabývají veřejným prostorem a rádi bychom navázali spolupráci - o míře bych se ráda pobavila. Pracuji delší dobu v neziskovém sektoru, vystudovala jsem geografii a humanitní environmentalistiku a zajímá mě účast veřejnosti při plánování a rozhodování. Setkání bych ocenila ještě před dalším Open Cafee. Předem díky za zprávu.

Vlastimil Veselý řekl(a)...

Ráda se s vámi sejde paní Eva Staňková, členka Rady a zakládající členka Brnopolis o.s., vaše témata jsou jí asi nejbližší. Nenapsala jste však na sebe kontakt: můžete i mailem na info (at) brnopolis (tečka) eu.