11. 4. 2009

Předali jsme ceny za počiny roku a oslavili druhé narozeniny

Zástupci poroty a partnerů Brnopolis předávali ve středu večer ve velkorysém prostoru Wannieck Gallery symbolická ocenění za počiny roku 2008. Kdo chtěl, mohl porotcům u skleničky vína decentně pošeptat, co si myslí o jejich nominacích, a u všech oceněných vyzvědět, zda nehodlají letos spát na vavřínech. Ještě jednou díky všem, kteří jste přišli s námi oslavit druhé narozeniny. A takhle to vypadalo...Doplněno 20.4. a 2.6.


Jako symbolickou cenu jsme zvolili zvonek. Má vyjadřovat udávání tónu, probouzení k aktivitě a taky - když jsme v Brně - špica hlášku.


Tóny ve Wannieck Gallery udával gospel a swing a capella v podání ryze brněnského vokálního uskupení Black Uganda Choir s afroameričankou Natalie Chenault. Ochutnávalo se tekuté hrozno z vinařství Binder.


Milena Flodrová připomněla geny tolerance města a oceněný kastelán hradu Veveří Petr Fedor upozornil, že chválit se může až po 17 hodině. Anna Putnová, děkanka Fakulty podnikatelské VUT, v rozhovoru s Marií Zezulkovou, vedoucí Kanceláře strategie Magistrátu města Brna.

Na setkání byli také představeni noví partneři projektu Brnopolis, záštitu nad ním převzal primátor města Brna.

Více fotografií najdete v našem webovém albu. Děkujeme za ně Dagmar Řešetkové. Na viděnou příště.

Žádné komentáře: