6. 10. 2007

Polský diskusní večer 24. října

Projekt Brnopolis vznikl mj. z diskusí na sérii večerů Inovace & Inspirace, Inteligence & Instinkt, které jsme s FIRST Innovation Park začali pořádat na jaře 2005. Každý z nich je vždy zaměřen na jednu zemi a tvořivé lidi s ní spojené. Zatím proběhl večer rakouský, britský, slovenský a francouzský, 24. října bude na řadě Polsko.

Polský diskusní večer se koná v rámci Polského národního dne na veletrhu Invex, diskusi moderuje Jan Pokorný, program otevírá Dorota Bárová na violoncello a uzavírá networking s ochutnávkou polských specialit a vybraných moravských vín. Děkuji tímto za spolupráci Renatě Putzlacher a Polskému klubu v Brně POLONUS a zvu všechny autory i vás, kteří zde neanonymně komentujete. Pokud se registrujete do 19. října, obdržíte potřebné potvrzení účasti. Dejte prosím vědět všem, koho zajímá česko-polská spolupráce.

Že si tady přihřívám polívčičku? Máte pravdu. A vy můžete taky. Víte-li o zajímavé mezinárodní akci, která se v Brně (nejlépe opakovaně) pořádá, napište sem o ní. Jedním z cílů Brnopolis je vytvořit přehled takových akcí a pomoci jim se zviditelnit.

Žádné komentáře: