16. 5. 2007

Jak diskutovat na Brnopolis

V úvodních příspěvcích se všichni autoři zamýšlejí nad stejnými otázkami - co jim v Brně chybí, co se tu za poslední dobu změnilo k lepšímu nebo k horšímu, jak udržet v Brně nadané lidi a jak srovnávají Brno s městy, která dobře znají.

Tento weblog bude mít smysl, pokud vy, čtenáři, budete přidávat své komentáře, vlastní zkušenosti, názory a náměty. Vkládat komentáře k jednotlivým příspěvkům může zatím kdokoli. Prosíme jen, abyste se vždy podepsali, protože rádi diskutujeme se skutečnými lidmi. Na anonymní komentáře nebudou autoři pravděpodobně reagovat a komentáře, které nerespektují pravidla slušného chování (vulgární nebo urážlivé) nebo které nesouvisejí s tématy nebo zaměřením blogu (např. reklama), budeme mazat. Myslete prosím na to, že odesláním svého příspěvku souhlasíte s těmito pravidly.


Jak vložit komentář

Komentář vložíte kliknutím na slovo komentářů, které najdete s jejich počtem vždy vedle autora a času uložení daného příspěvku, a nebo kliknutím na Přidat komentář, máte-li již zobrazený kompletní text příspěvku. Tím se dostanete na novou stránku, kde v levém sloupci vidíte předchozí komentáře. Do okna vpravo označeného Přidejte svůj komentář vepište text svého komentáře a do pole Ověření slova opište přesně písmena z obrázku (slouží jako ochrana před tzv. komentářovým spamem).

Pokud nejste registrovaným uživatelem systému Google Blogger (což bude asi většina z vás), v bloku Zvolte si identitu klikněte před volbu Jiné a do pole Jméno napište své plné jméno (do druhého pole můžete ještě přidat web adresu stránky, kterou si přejete uvést vedle svého podpisu). Pokud již jste registrovaným uživatelem Bloggeru, v němž např. provozujete vlastní blog a rádi byste měli ve svých komentářích na něj odkaz, zvolte první volbu a vyplňte svůj login a heslo. Na konec jen klikněte na oranžové tlačítko Publikujte svůj komentář, případně se před tím podívejte na náhled Vašeho komentáře kliknutím na modré tlačítko Náhled.

Žádné komentáře: