21. 5. 2007

Kdo stojí za Brnopolis

Aby nebylo pochyb, měli bychom hned na začátku zdůraznit, že nejsme nátlaková skupina, za kterou stojí skryté politické nebo komerční zájmy. Jsme skupina jednotlivců, kteří mají ve svých oborech působení již nějaké výsledky za sebou a kterým není lhostejná budoucnost města, kde žijí a pracují.

Jak to začalo?
Brnopolis navazuje na sérii brněnských diskusních večerů Innovation & Inspiration, Intelligence & Instincts zaměřených na mezinárodní spolupráci v oblasti inovací a porovnávání ČR s vybranými zeměmi a na studii The Rise of Knowledge Regions porovnávající Brno s třemi zahraničními regiony.

Jak se účastnit?
Projekt Brnopolis řídí Rada, jejíž členové dlouhodobě působí v různorodých oblastech od podnikání, kultury, vzdělávání, výzkumu, dopravy až po lidské zdroje a regionální rozvoj v soukromých i veřejných institucích. Seznam členů Rady najdete úplně vpravo dole. Na weblogu publikují i další autoři, jejichž řady můžete časem rozšířit i vy. O moderaci a správu weblogu se staráme společně s kolegyní Markétou Poláškovou. Weblog časem doplní živá setkání s moderovaným diskusním panelem, na která budou zváni zajímaví a kreativní lidé a také ti, kteří o rozvoji Brna rozhodují.

My všichni jsme Brnopolis
Pozvánku můžete obdržet i vy, kteří budete častěji a zajímavě komentovat naše příspěvky. Ti nejaktivnější se mohou stát autory s možností kdykoli publikovat příspěvky vlastní. Uvítáme rovněž spolupráci s firmami nebo veřejnými institucemi, které by chtěly projekt jakkoli podpořit. Brnopolis je iniciativa otevřená každému, kdo chce přispět nápadem, zkušenostmi ze zahraničí nebo jinou pomocí. Ozvěte se nám na adresu info (zavináč) brnopolis (tečka) eu.

Žádné komentáře: