8. 2. 2009

Malý přehled dosavadních nominací

Do uzávěrky čtenářských nominací zbývají jen necelé tři dny a tak se pojďme podívat na přehled toho, jak to k tomuto dni vypadá mezi čtenáři a u poroty.

Na počin roku jste zatím nominovali spuštění komunitního Rádia R, rozhodnutí o odsunu železničního nádraží, festival fudby a filmu NewNew 2008, otevření obchodu LoveMusic, vánoční Rybova mše v Alfa pasáži, festival Larpvíkend, otevření zábavného parku Bongo, výstavba univerzitního kampusu MU a hudební festival Concentus Moraviae.

V kategorii jednotlivců a organizací za dlouhodobý přínos byli nominováni klub Fléda, kino Art, Dopravní podnik města Brna, Miloš Kovář se svojí zahradní železnicí v Obřanech, Klub Desert, Kavárna Trojka, HaDivadlo, Pavel Jirásek, Fakulta sociálních studií MU, hudební vydavatelství X production a Centrum hudební a divadelní tvorby ČT Brno.

U porotců zatím vedou mezi počiny roku Sochy v ulicích, Muzejní noc, otevření Borgo Agnese, diskusní cyklus Úsvit v Čechách a stavba tunelů Dobrovského, v kategorii jednotlivců a organizací za dlouhodobý přínos pak nakladatelství Větrné mlýny, kastelán hradu Veveří Petr Fedor, hvězdárna a planetárium M. Koperníka, divadlo Husa na provázku a basketbalový trenér Jan Bobrovský.

Žádné komentáře: